Garantieaanvraag

Twee jaar garantie op kantoormeubelen

Of u nu kiest voor nieuwe of tweedehands kantoormeubelen? Bij BrixXo krijgt u altijd twee jaar garantie op technische gebreken.*

Bij een technisch gebrek binnen de garantietermijn repareren we kosteloos of zorgen we voor een gelijkwaardig alternatief product. De transportkosten van en naar BrixXo zijn voor uw rekening.

Hoe maakt u gebruik van uw garantierecht?

Vul, per artikel, het garantieformulier hiernaast in, maak als het kan foto’s van het defect en upload deze.

Het is belangrijk dat u het formulier volledig invult. Dan kunnen we uw aanvraag namelijk zo snel mogelijk afhandelen.

* We zijn ruimhartig in garantie, maar er zijn spelregels. Op tweedehands elektrische apparaten en outletproducten kunnen we helaas geen garantie geven. De garantie geldt alleen voor particuliere en zakelijke eindgebruikers en dus niet voor tussenhandelaren.

Garantieformulier
Retouraanvraag

Het kan natuurlijk gebeuren dat een product niet volledig aan uw verwachtingen voldoet. U kunt dan, binnen de bedenktijd van 14 dagen na ontvangst, een retouraanvraag doen.

Na bevestiging van uw retouraanvraag heeft u 14 dagen de tijd om het product aan ons te retourneren. Wij betalen u dan binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product terug.

U bent vrij om het product op een voor u passende wijze aan ons te retourneren, maar wij kunnen het retourtransport ook voor u regelen. De kosten voor het retourtransport kunt u bij ons opvragen.

Wilt u een of meer producten retourneren? Laat het ons weten via het retourformulier hiernaast (per artikel of voor uw complete bestelling).

Retourformulier