Het beste van online en offline

Online is mooi. Maar soms wilt u gewoon een bureau met eigen ogen zien. Even zitten op een bureaustoel. Of kleurencombinaties beoordelen. Daarom heeft BrixXo ook een showroom. Waar u natuurlijk ook gewoon profiteert van onze scherpe online prijzen. Ons aanbod is echter wel te groot om alles in de showroom te tonen.

Om teleurstelling te voorkomen willen we u vragen om vóór uw bezoek even contact met ons op te nemen. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de producten waarin u geïnteresseerd bent in elk geval te bezichtigen zijn.

Let op! Vanwege het coronavirus is onze showroom beperkt beschikbaar. Maak altijd voor uw bezoek een afspraak met onze afdeling verkoop. Bedankt voor uw begrip.

Centraal in Nederland, op 1 minuut van de snelweg

U vindt onze showroom in Nijkerk. Centraler in Nederland kan bijna niet. En onze showroom ligt ook nog eens op 1 minuut rijden van de A28. Leuker kunnen we het niet maken!

Vijf dagen per week geopend

Onze showroom is op alle werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur geopend.

Kunnen we iets voor u klaarzetten?

Het liefst zouden we alles laten zien wat we in huis hebben. Maar daar hebben we echt een te grote voorraad voor. Komt u voor een specifiek product? Bel of mail ons dan even. Dan zorgen we dat het voor u klaar staat!

Advies van kantoormeubelexperts

Weet u niet precies wat u zoekt of nodig hebt? Dan helpen onze kantoormeubelexperts u verder. Ze denken mee over inrichting, maar kunnen u ook alles vertellen over bijvoorbeeld ergonomie of een prettige werkplek.