Maatwerk offerte?

Wilt u een of meerdere ruimtes inrichten, of een groter aantal van een specifiek product bestellen? Vraag in dat geval dan een offerte bij ons aan!

U kunt een offerte voor kantoormeubelen aanvragen met het formulier hiernaast. U ontvangt dan van ons binnen 24 uur een offerte per e-mail.

Liever direct persoonlijk contact? Bel dan met een van onze verkopers:
033 246 14 78.

Budget
Wanneer u het formulier ook uw budget aangeeft, kunnen we ons aanbod daarop afstemmen. U weet dan zeker dat u een offerte ontvangt die binnen uw budget past én het beste aansluit bij uw wensen.

Details offerte aanvraag
Verder het verzoek om ons a.u.b. zoveel mogelijk details m.b.t. de gewenste kantoorinrichting en/of producten te geven. Wat bijvoorbeeld relevant voor ons zou kunnen zijn:

Wat voor soort ruimtes wilt u inrichten? Wat voor soort meubilair zoekt u voor deze ruimtes? Wat zijn de benodigde aantallen van ieder type meubilair? Welk meubilair komt bij elkaar te staan in dezelfde ruimte? Zijn er speciale eisen waaraan het meubilair moet voldoen?

De informatie die we minimaal van u nodig hebben is welke producten u een offerte voor wenst te ontvangen en om welke aantallen het gaat.

Offerte aanvragen