Comforto 77 | Tweedehands

Alle tweedehands Comforto 77 bureaustoelen worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op iedere tweedehands Comforto 77 bureaustoel nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

De Comforto 77: Niet voor niets een populaire bureaustoel

De Comforto 77 bureaustoel is een zeer veelzijdige ergonomische bureaustoel, die niet voor niets zo populair is bij de vele arbo diensten die ons land rijk is.

Deze Comforto bureaustoelen zijn geschikt voor iedereen. Of u nu klein of groot bent, dik of dun, u zult altijd in staat zijn om een geschikte zithouding te vinden. De stoelen voldoen ruimschoots aan de NEN-EN1335 en NPR1813 normen voor ergonomie, welke garant staan voor een uitgebreid instelbare bureaustoel.

Comforto 77 tweedehands: Een verstandige keus

U bent toch geen dief van uw eigen portemonnee? De nieuwprijs van deze bureaustoelen kan behoorlijk oplopen, u betaalt voor een basismodel al snel zo’n € 900,-.

Daarom is een Comforto 77 tweedehands kopen waarschijnlijk een verstandigere keus. U koopt er dan voor hetzelfde bedrag vijf!

Tweedehands Comforto 77 bureaustoelen met garantie

Als één van Nederlands grootste aanbieders van de Comforto 77 tweedehands staan wij garant voor kwaliteit. Wanneer u gebruikte bureaustoelen bij ons koopt, kunt u er zeker van zijn dat deze in orde zijn.

Onze tweedehands Comforto 77 bureaustoelen worden altijd uitvoerig technisch gecontroleerd, zodat u er vanuit kunt gaan dat alle instelmogelijkheden naar behoren werken. Verder worden de bureaustoelen grondig gereinigd of zelfs voorzien van een volledig nieuwe stoffering.

Wij zijn niet bang om u standaard twee jaar garantie te bieden op uw tweedehands Comforto 77.

Comforto 77 D7783 Gebruikt

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina