Scab Design

SCAB design staat inmiddels synoniem voor: praktisch, functioneel ontworpen meubels. Al sinds de oprichting in 1957 maakt SCAB gebruik van kunststof spuitgiet machines voor de vervaardiging. Dit gebeurt inmiddels vanuit 3 productie units in het noorden van Italië, met een gezamenlijk oppervlak van ruim 85.000m2.

SCAB design producten zijn vrijwel allemaal geschikt voor binnen en buiten gebruik. Denk hierbij aan: (bedrijfs) restaurants, (school- en sport-)kantines, vergaderruimten, terrassen, eetkamers enzovoorts.

De diverse toegepaste materialen zijn voor 99% te scheiden en daarmee geschikt voor recycling. Dat uiteraard pas nadat het product zijn reguliere levenscyclus zonder noemenswaardig onderhoud heeft volgemaakt.

Als u kiest voor SCAB design dan kiest u voor jaren lang probleemloos genieten van een meubel dat u met zorg gekozen heeft.

Helaas! Op dit moment zijn er geen producten beschikbaar...

Ons aanbod wisselt regelmatig. Op dit moment hebben wij helaas geen producten in deze categorie. Toch is het niet uitgesloten dat we hebben wat u zoekt!

Het kan zo zijn, dat we nog geen kans hebben gezien om het door u gewenste product toe te voegen aan onze online catalogus. Neemt u daarom vooral contact met ons op. Wellicht dat we u alsnog van dienst kunnen zijn.