Superior Lockers

Onze Superior lockers zijn van top kwaliteit! Bij deze lijn lockers zijn de deuren en de romp extra verzwaard. Dit maakt de lockers 'hufterproef' en uitermate geschikt voor scholen, sportclubs, zwembaden, uitgaanscentra en de gezondheidszorg. De deuren zijn zeer lastig in te deuken of te vervormen en daardoor minder inbraakgevoelig.

Uitermate geschikt voor grote projecten. De superior locker is standaard leverbaar in 9 kleuren. Kies voor strak of speels uiterlijk door verschillende kleuren te combineren. De lockers worden gemaakt naar uw wensen vandaar dat de levertijd 6-8 weken bedraagt. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op!

Helaas! Op dit moment zijn er geen producten beschikbaar...

Ons aanbod wisselt regelmatig. Op dit moment hebben wij helaas geen producten in deze categorie. Toch is het niet uitgesloten dat we hebben wat u zoekt!

Het kan zo zijn, dat we nog geen kans hebben gezien om het door u gewenste product toe te voegen aan onze online catalogus. Neemt u daarom vooral contact met ons op. Wellicht dat we u alsnog van dienst kunnen zijn.