Offerte aanvragen

Wilt u een of meerdere ruimtes inrichten, of een groter aantal van een specifiek product bestellen? Vraag in dat geval dan een offerte bij ons aan!

U kunt een offerte voor kantoormeubelen aanvragen met het formulier hieronder door te mailen naar verkoop@brixxo.nl. U ontvangt dan van ons binnen 24 uur een offerte per e-mail.

Liever direct persoonlijk contact? Bel dan met een van onze verkopers:
033 246 14 78.

1. Uw gegevens *

2. Waarvoor wilt u een offerte ontvangen? *

3. Waarin bent u geïnteresseerd? *

4. Wat is ongeveer uw budget?

   • Wanneer we uw budget weten, kunnen we ons aanbod daarop afstemmen. U weet dan zeker dat u een offerte ontvangt die binnen uw budget past én het beste aansluit bij uw wensen.

5. Details offerte aanvraag *

   • Geef ons a.u.b. zoveel mogelijk details m.b.t. de gewenste kantoorinrichting en/of producten. Wat bijvoorbeeld relevant voor ons zou kunnen zijn:

    Wat voor soort ruimtes wilt u inrichten? Wat voor soort meubilair zoekt u voor deze ruimtes? Wat zijn de benodigde aantallen van ieder type meubilair? Welk meubilair komt bij elkaar te staan in dezelfde ruimte? Zijn er speciale eisen waaraan het meubilair moet voldoen?

    De informatie die we minimaal van u nodig hebben is welke producten u een offerte voor wenst te ontvangen en om welke aantallen het gaat.

6. Speciale wensen

   • Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld m.b.t. tot de specificaties van bepaalde producten, of de gewenste staat van gebruikte producten? Vul die dan a.u.b. in het veld hieronder in, zodat wij ons aanbod daarop af kunnen stemmen.

7. Uploads

   • Uw aanvraag toelichten met bijvoorbeeld een tekening, plattegrond of foto? Dan kunt u hieronder een of meer bestanden uploaden. De toegestande bestandsformaten zijn jpg, jpeg, png, bmp, doc, docx, xls, xlsx en pdf.

* Verplichte velden