Zelfbouw Roldeurkasten

Zelfbouw roldeurkasten zijn ideaal om te plaatsen in ruimtes waarvan de toegang beperkt is qua afmetingen. Denkt u bijvoorbeeld aan een verdieping die slechts te bereiken is via een smalle trap. U kunt de zelfbouw roldeurkast dan gedemonteerd naar de betreffende ruimte verplaatsen, en daar vervolgens eenvoudig monteren.

Onze zelfbouw roldeurkasten hebben een stevige metalen constructie en zijn eenvoudig te monteren (met slechts een enkele schroevendraaier). Na montage zijn deze kasten minstens net zo stevig als een gelaste roldeurkast.

Iedere BrixXo Build-iT zelfbouw roldeurkast heeft een metalen romp, die voorzien is van een duurzame, krasvaste epoxy coating in verschillende RAL kleuren. De archiefkasten zijn afsluitbaar door middel van vlamdovende kunststof roldeuren, welke afsluitbaar zijn dankzij een cilinderslot (standaard 2 sleutels meegeleverd).

Het interieur van een hoge zelfbouw roldeurkast is standaard voorzien van vier legborden, met een draagvermogen van 200 kg (verdeeld). De legborden zijn ook geschikt voor het aan de onderzijde inhangen van A4-hangmappen. Optioneel zijn er extra legborden en hangmappenframes verkrijgbaar.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina