Garderobe en Lockerkasten

Lockers zijn er in verschillende maten en kleuren. Onze lockers, ook wel bagagekluis genoemd, zijn in elke situatie te gebruiken om spullen veilig op te bergen. Zorg ervoor dat uw werknemer, bezoeker of scholier een mogelijkheid heeft om zijn privé spullen veilig op te bergen.

1 tot 48 van 71

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 tot 48 van 71

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Meer over Lockers en Garderobekasten...Minder over Lockers en Garderobekasten...

Onze lockers zijn in veel verschillende varianten leverbaar. De standaard kolom breedtes zijn 30 of 40 cm en de hoogte ligt op 180 of 111 cm. Het aantal lockers per lockerkast bepaald u zelf. Heeft u maar een paar bagagekluisjes nodig kijk dan eens bij lockers met 1-4 vakken. Voor situaties waar veel lockers nodig zijn hebben wij een groot aanbod lockers met 5-15 vakken. Hier vindt u ook onze locker postkasten, mini lockers en laptoplockers.

In sommige situaties bent u op zoek naar een locker die wat steviger is. Onze Superior lockers zijn gemaakt van extra dik staal. De Superior lockers zijn ook wel te betitelen als hufterproef. Deze kluisjes kunnen makkelijk ingezet worden bij scholen, zwembaden, sportverenigingen en sportclubs. Wanneer iedereen een persoonlijke kluis krijgt kies dan voor een cilinderslot. Wilt u de kluis door meerdere personen laten gebruiken kies dan voor een valvergrendeling. Bij een valvergrendeling kunt u de locker afsluiten met een hangslot.

We hebben ook een groot aantal lockers die gebruikt kunnen worden als garderobekast. Garderobekasten zijn erop gericht om kleding op te bergen. Kies voor een hang-hang garderobekast wanneer u veel kleding wilt opbergen. Wanneer u naast kleding ook andere spullen wilt opbergen kunt u kiezen voor een hang-leg garderobekast. Bij de hang-leg lockers heeft u aan de ene kant kant legborden en aan de andere kant een kledingroede. Een andere oplossing zou een Z-garderobekast zijn. Door de slimme indeling heeft deze locker een hang en een leg gedeelte zonder gebruik te maken legborden.

Tegenwoordig zijn er steeds vaker lockers te zien in de huisinrichting, dit zijn dan met name de garderobekasten. In plaats van een traditionele kledingkast wordt een robuuste kledinglocker neergezet. Voor een kleine kamer of wanneer u weinig garderoberuimte nodig heeft zijn onze 1 deurs garderobekasten zeer geschikt. Voor meer opbergruimte kunt u kijken bij ons assortiment garderobekasten met 2-6 deuren.

Met alleen onze lockers of garderobekasten is uw kleedkamer nog niet compleet. Bekijk ons assortiment garderobebanken. De kleedkamerbanken zijn gemaakt van stevig staal en een beuken zitting. U heeft de keuze uit verschillende maten om zo de kleedkamer optimaal in te richten. Kies voor alleen een bankje of een kleedkamerbank met kledinghaken.

Alle nieuwe garderobe en lockerkasten worden in principe gemonteerd geleverd. Wilt u het zeker weten? Bekijk dan de specificaties op de productpagina. Verder krijgt u altijd minimaal 2 jaar garantie op technische gebreken. De garantietermijn staat vermeld op iedere productpagina.