Tweedehands Brandwerende Kasten

Alle tweedehands brandwerende kasten worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op iedere gebruikte brandwerende kast nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Meer over tweedehands brandwerende kasten...Minder over tweedehands brandwerende kasten...

Tweedehands brandwerende kasten
Wilt u waardevolle documenten en spullen beschermen tegen brand en diefstal? Dan is een tweedehands brandwerende (laden)kast de juiste keuze voor u! Bekijk ons aanbod aan gebruikte brandwerende kasten op de website. Wanneer u extra informatie wilt over een kast of als u een brandwerende kluis van dichtbij wilt zien kunt u altijd een kijkje komen nemen in de showroom in Nijkerk. Ons personeel staat elke dag van 08.30 uur tot 17.30 uur voor u klaar om u te helpen bij de aanschaf van een gebruikte brandwerende kast.

Ruime keuze aan gebruikte brandwerende kasten
Onze tweedehands brandwerende (laden)kasten voldoen aan alle eisen en normen waar een brandwerende kast aan moet voldoen. Maak een keuze uit een kast van het merk BrixXo of De Raat en kies uit kleuren als zwart, zilvergrijs en lichtgrijs. De meeste kasten worden geleverd met twee sleutels. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend. Bekijk de specificaties van de producten om te zien of er sleutels bij de gebruikte kast geleverd worden of niet. Soms is de keuze voor het meeleveren van sleutels optioneel, zodat u zelf kunt kiezen of u er sleutels bij geleverd wilt hebben. Wilt u graag wat meer informatie over de meelevering van sleutels of heeft u andere vragen? Schroom niet en neem contact op met onze afdeling Verkoop.

Twee jaar garantie op elke tweedehands brandwerende kast
Het maakt niet uit of u een nieuwe of tweedehands brandwerende kast bij BrixXo koopt. Bij ons krijgt u altijd twee jaar garantie op technische gebreken. We repareren de brandwerende kast kosteloos of we kunnen in overleg zorgen voor een alternatief product. De transportkosten van en naar BrixXo zijn wel voor uw rekening.

Uw gebruikte brandwerende kluis veilig en snel in huis
Een gebruikte brandwerende kast kunt u veilig en snel via onze webshop aanschaffen. Betaal via iDeal, PayPal of bankoverschrijving en de transporteur zal de kast binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afleveren. Daarnaast is onze showroom elke werkdag geopend tussen 08.30 en 17.30 uur. Handig wanneer u een aantal brandwerende kasten in het echt wil zien. Wanneer uw transport zich er voor leent kunt u de kast direct meenemen. U kunt bij ons op kantoor snel en handig contant betalen of u kunt er voor kiezen om het bedrag van de tweedehands kast bij ons te pinnen.