Tweedehands Draaideurkasten

Alle tweedehands draaideurkasten worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op iedere gebruikte draaideurkast nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

Ons aanbod gebruikte draaideurkasten veranderd met de dag. Heeft u op dit moment niet gevonden wat u zocht neem dan contact met ons op of kijk op onze nieuwe draaideurkasten.

Helaas! Op dit moment zijn er geen producten beschikbaar...

Ons aanbod wisselt regelmatig. Op dit moment hebben wij helaas geen producten in deze categorie. Toch is het niet uitgesloten dat we hebben wat u zoekt!

Het kan zo zijn, dat we nog geen kans hebben gezien om het door u gewenste product toe te voegen aan onze online catalogus. Neemt u daarom vooral contact met ons op. Wellicht dat we u alsnog van dienst kunnen zijn.


Meer over tweedehands draaideurkasten...Minder over tweedehands draaideurkasten...

Tweedehands draaideurkasten
Een sterke, stalen draaideurkast tegen een lage prijs kopen? Bij BrixXo heeft u de keuze uit tweedehands draaideurkasten die technisch 100% in orde zijn. Op deze pagina in onze webshop vindt u ons aanbod aan gebruikte draaideurkasten. Met meer dan 10.000 stuks op voorraad zijn wij één van Nederlands grootste aanbieders van nieuw en gebruikt kantoormeubilair. U kunt altijd langskomen in onze showroom in Nijkerk om ons meubilair van dichtbij te zien. Ons deskundige personeel kan u van extra informatie voorzien en u adviseren bij de aanschaf van een gebruikte draaideurkast.

Ruime keuze aan gebruikte draaideurkasten
Onze tweedehands draaideurkasten zijn ideaal voor op kantoor of in het magazijn. Kies bijvoorbeeld een kast met een stang voor kledinghangers. Deze kast is uitermate geschikt voor het opbergen van kleding. Dit wanneer u werknemers heeft die zich elke dag moeten omkleden. Sommige draaideurkasten lenen zich er dankzij de legborden voor om ordners, kantoorartikelen, gereedschap of magazijnartikelen in op te bergen. Maak uw keuze uit degelijke kleuren als grijs, lichtgrijs en beige. Gebruikte draaideurkasten kunnen over het algemeen optioneel geleverd worden met sleutels. Zo kunt u uw kast te allen tijde op slot doen. Lees de productinformatie nauwkeurig om te kijken hoe een dergelijke draaideurkast sluit en of de sleutels meegeleverd kunnen worden. Wanneer u vragen heeft over een product kunt u altijd bellen of mailen met onze afdeling Verkoop. Kijk onder het kopje ‘Contact opnemen’ onder de kop ‘Klantenservice’ onderaan de pagina.

Twee jaar garantie op elke tweedehands draaideurkast
BrixXo biedt elke klant graag de juiste service. Daarom krijgt u bij de aanschaf van een gebruikte draaideurkast altijd standaard twee jaar garantie. Onze producten worden altijd grondig gereinigd en gecontroleerd voordat ze het magazijn verlaten. Zodoende zijn we niet bang om garant te staan voor onze producten.

Uw gebruikte draaideurkast veilig en snel in huis
U kunt er voor kiezen om uw gewenste draaideurkast via de webshop aan te schaffen. Door middel van iDeal, PayPal of bankoverschrijving kunt u dan veilig bij ons betalen. Onze transporteur streeft er naar om iedere aankoop binnen 5 a 10 werkdagen bij de klant af te leveren. Wanneer u de kast liever eerst in het echt wilt zien kan dat. Onze showroom is elke werkdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur. U kunt het bedrag van de draaideurkast dan contant bij ons betalen of het bedrag kan gepind worden. Als uw transport zich er voor leent kunt u de kast dan gelijk meenemen.