Tweedehands Roldeurkasten

Alle tweedehands roldeurkasten worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op iedere gebruikte roldeurkast nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

Ons aanbod in gebruikte kasten veranderd met de dag. Heeft u op dit moment niet de juiste kast gevonden neem dan contact met ons op of kijk bij ons aanbod nieuwe roldeurkasten.

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

Meer over tweedehands roldeurkasten...Minder over tweedehands roldeurkasten...

Tweedehands roldeurkasten van A-merken
Tweedehands roldeurkasten kopen? BrixXo heeft altijd de juiste roldeurkast voor u. Wij hebben namelijk altijd meer dan 10.000 stuks aan gebruikt kantoormeubilair op voorraad. Neem een kijkje op de website of kom langs in onze showroom. Daar staat ons deskundige personeel altijd klaar om u te helpen bij de aanschaf van de juiste roldeurkast. We garanderen u goede, tweedehands roldeurkasten van A-merken als Ahrend, Aspa en Lensvelt. BrixXo biedt u gebruikte archiefkasten in verschillende maten, zodat u ook hierin de juiste keuze kunt maken!

Honderden gebruikte roldeurkasten
Bij BrixXo kunt u er van op aan dat wij de juiste tweedehands roldeurkast voor u hebben, uitgebreid gecontroleerd door ons vakkundige personeel. Dit gebeurt zowel technisch als cosmetisch;gebruikte roldeurkasten worden gereconditioneerd wanneer dit nodig is. U kunt er dus altijd van op aan dat BrixXo nette tweedehands kasten voor u heeft, tenzij dit anders vermeld wordt. Waarom een nieuwe, dure kast aanschaffen als u ook een goede, gebruikte roldeurkast van een gerenommeerd merk kunt kopen? Als u de ideale kast heeft gevonden waarvan het topblad niet in de smaak valt, is dit geen probleem. Het topblad van de gebruikte roldeurkast kan tegen een kleine meerprijs vervangen worden. Neem indien nodig contact op met onze afdeling Verkoop voor meer informatie.

Tweedehands roldeurkasten met twee jaar garantie
BrixXo is niet bang om garant te staan voor haar producten. Daarom bieden wij standaard twee jaar garantie op elke tweedehands roldeurkast. Als één van Nederlands grootste aanbieders van tweedehands archiefkasten willen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen. Onze producten worden altijd grondig gereinigd en ook wordt gecontroleerd of alle gebruikte roldeurkasten technisch in orde zijn.

Veilig en snel uw tweedehands roldeurkast in huis
Of u nu uw roldeurkasten wilt laten bezorgen of zelf wilt afhalen, bij BrixXo zal de aanschaf van een gebruikte roldeurkast altijd veilig en eenvoudig verlopen. Kom naar onze showroom om een gebruikte roldeurkast te bekijken en af te halen. Het bedrag van de tweedehands roldeurkast(en) kunt u dan bij ons pinnen. U kunt ook uw gewenste jaloeziedeurkast via onze webshop aanschaffen. U betaalt veilig via iDeal, PayPal of bankoverschrijving. De transporteur zal uw aankoop na betaling zo snel mogelijk op het gewenste adres afleveren.