Tweedehands Bureaus

De basis voor een duurzame kantoorinrichting en onmisbaar in iedere werkruimte. BrixXo heeft een ruim aanbod tweedehands bureaus zoals bijvoorbeeld hoogte verstelbare bureaus en elektrische bureaus van A-merken zoals Ahrend, Aspa, Kembo, Lensvelt en Gispen.

Alle tweedehands bureautafels worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op ieder gebruikt bureau nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

Een bureau is niet compleet zonder bureaustoel. Wij hebben een ruim aanbod met tweedehands bureaustoelen! Heeft u er daarnaast al aan gedacht om de ruimte onder het bureau optimaal te benutten? Met een tweedehands ladeblok creëert u opbergruimte zonder dat het kantoorruimte kost.

Bij een tweedehands bureau een bijpassende tweedehands vergadertafel vinden is soms een uitdaging. Gelukkig hebben wij een uitgebreid aanbod nieuwe vergadertafels. Een vergadertafel met een lichtgrijs of wit blad past namelijk in bijna alle inrichtingen.

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

Meer over tweedehands bureaus...Minder over tweedehands bureaus...

Tweedehands bureaus
Bent u op zoek naar een tweedehands bureau of een complete opstelling? Bij BrixXo kunt u kiezen uit ons ruime aanbod aan tweedehands kantoormeubilair. Kies uit gebruikte bureaus van A-merken als Ahrend, Aspa, Kembo, Lensvelt en Gispen. Met ruim 10.000 stuks aan kantoormeubilair op voorraad is BrixXo één van Nederlands grootste aanbieders van gebruikte bureaus en opstellingen. Onze showroom is elke werkdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Schroom dus niet en kom gerust naar onze showroom in Nijkerk. Ons deskundige personeel staat altijd klaar om u te helpen bij de aanschaf van gebruikte bureaus en opstellingen.

Groot aantal gebruikte bureaus en opstellingen
Tweedehands bureautafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er gewone bureautafels, maar ook hoekbureaus en wingbureaus. Daarnaast kunt u ook complete opstellingen aanschaffen. Deze bestaan bijvoorbeeld uit een bureau, ladenkast en roldeurkast. De bladen van onze bureaus hebben verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een bureau met een melamine of trespa blad. De meeste gebruikte bureaus zijn in hoogte verstelbaar. Als u bij het desbetreffende bureau wilt weten of dit kan kunt u het beste bij de specificaties van het bureau kijken.

Tweedehands bureautafels met twee jaar garantie
Bij BrixXo krijgt u altijd twee jaar garantie op technische mankementen, of dit nu een nieuwe of tweedehands bureautafels of bureauopstelling betreft. Wanneer het technisch mankement zich binnen de garantietermijn voordoet, repareren wij het product zonder extra kosten. Ook kunnen we, indien nodig, zorgen voor een gelijkwaardig alternatief bureau. Als u er voor kiest om een tweedehands bureautafel of opstelling terug te sturen zijn de kosten van en naar BrixXo wel voor uw rekening.

Uw tweedehands bureau veilig en eenvoudig kopen
We streven ernaar om uw aankoop binnen 5 tot 10 werkdagen op het gewenste adres af te leveren. Zoek het gewenste bureau op in onze webshop en betaal veilig met iDeal, PayPal of bankoverschrijving. U kunt bureaus, wingbureaus, hoekbureaus of gehele bureauopstellingen ook bekijken in onze showroom. U kunt het bedrag dan contant betalen of bij ons pinnen.