Tweedehands Verstelbare Bureaus (met Interval)

Tweedehands hoogte verstelbare bureaus, waarvan de hoogte in intervallen van één of meerdere centimeters verstelbaar is. De hoogte is bij dit type bureau in te stellen met behulp van (inbus)bouten, trekknop of een soortgelijk systeem. Meest geschikt voor vaste gebruikers. Voor wisselende gebruikers is een slingerbureau of elektrisch bureau een betere optie.

Alle tweedehands verstelbare bureaus worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op ieder gebruikt verstelbaar bureau nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

Niet alleen het bureau moet in hoogte verstelbaar zijn maar ook de bureaustoel. Kies uit één van onze tweedehands bureaustoelen de juiste stoel. Let hierbij op het de instellingen zodat u de juiste zithouding kan aannemen.

Met tweedehands kantoormeubilair is het ook mogelijk om de gehele inrichting bij ons te kopen. Zo verkopen wij bijpassende tweedehands vergadertafels, ladeblokken en archiefkasten.

Opzoek naar een ander bureau? Bekijk ons gehele assortiment met tweedehands bureaus

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina