Tweedehands Bureautafels met Vaste Hoogte

Tweedehands bureautafels met een vaste werkhoogte. Een prettige werkhouding kan bereikt worden door de zithoogte aan te passen aan de tafelhoogte. Zoekt u een tafel om uren achter elkaar aan te werken? Dan is een verstelbare tafel wellicht een betere keuze. De werkhoogte kan dan worden afgestemd op uw ideale zithoogte, om zo de voor u meest ideale werkhouding te vinden.

Alle tweedehands bureautafels met vaste hoogte worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op iedere gebruikte bureautafel nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

Helaas! Op dit moment zijn er geen producten beschikbaar...

Ons aanbod wisselt regelmatig. Op dit moment hebben wij helaas geen producten in deze categorie. Toch is het niet uitgesloten dat we hebben wat u zoekt!

Het kan zo zijn, dat we nog geen kans hebben gezien om het door u gewenste product toe te voegen aan onze online catalogus. Neemt u daarom vooral contact met ons op. Wellicht dat we u alsnog van dienst kunnen zijn.