Tweedehands Elektrisch Verstelbare Bureaus

Tweedehands elektrische bureaus, waarvan de hoogte door één of meerdere motoren elektrisch verstelbaar is. De werkhoogte kan bij een elektrisch bureau traploos worden versteld met behulp van een controlepaneel dat aan of in het blad bevestigd is. Ideaal voor wisselende gebruikers (flex werkplekken).

Alle tweedehands elektrisch verstelbare bureaus worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op ieder gebruikt elektrisch bureau nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

Nu heeft u een mooi elektrisch bureau voor een scherpe prijs gevonden en het enige wat mist om comfortabel te kunnen werken is een bureaustoel. Gelukkig hebben wij ook een ruim aanbod tweedehands bureaustoelen. Daar houdt het niet op ook voor de rest van de kantoorinrichting kunt u bij ons terecht. Wij hebben onder andere een ruim aanbod tweedehands vergadertafels, tweedehands ladeblokken en tweedehands archiefkasten.

Opzoek naar een ander bureau? Bekijk ons gehele assortiment met tweedehands bureaus

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina