Tweedehands Verstelbare Bureaus (met Slinger)

Tweedehands slingerbureaus, waarvan de hoogte mechanisch verstelbaar is. De werkhoogte kan bij een slingerbureau traploos worden versteld met behulp van een handslingersysteem. Ideaal voor flex werkplekken (wisselende gebruikers).

Alle tweedehands slingerbureaus worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op ieder gebruikt slingerbureau nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

Een slingerbureau is zeer geschikt voor een flexwerkplek, de bureaus zijn snel op de gewenste hoogte in te stellen. Zorg er daarom ook voor dat u een bureaustoel gebruikt die gemakkelijk is in te stellen. Zo creëert u een werkplek voor meerdere personen waarbij iedereen alsnog comfortabel zit en werkt. Kijk eens bij onze tweedehands bureaustoelen voor een groot aanbod voordelige bureaustoelen van hoge kwaliteit.

Voor bijpassend kantoormeubilair kunt u ook bij ons terecht zo hebben wij een grote voorraad tweedehands vergadertafels, tweedehands ladeblokken en tweedehands archiefkasten.

Opzoek naar een ander bureau? Bekijk ons gehele assortiment met tweedehands bureaus

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina