Overige Tweedehands Tafels

Diverse tafels voor uiteenlopende toepassingen zoals bijvoorbeeld in een kantine, wachtruimte of zaal. Ons aanbod bestaat onder andere uit tweedehands kantinetafels, klaptafels, verrijdbare tafels, statafels en bijzettafels. Gebruik de filters om de tafel te vinden die aansluit op uw wensen.

Alle tweedehands tafels worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op iedere gebruikte tafel nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Meer over tweedehands tafels...Minder over tweedehands tafels...

Tweedehands tafels
Op zoek naar tweedehands tafels? BrixXo heeft een ruim aanbod aan nieuw en tweedehands kantoormeubilair. Kom gerust langs in Nijkerk om onze gebruikte tafels in onze showroom te bewonderen. Stel uw vragen aan onze verkopers. Zij zullen u helpen bij de aanschaf van uw tafel. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw tafel in de webshop uit te zoeken. Wanneer u toch nog vragen heeft, mail of bel gerust met één van onze werknemers.