Tweedehands Kantinetafels

Tafels voor bijvoorbeeld bedrijfskantines, horeca of wachtkamer. Staat de tafel die u zoekt er niet tussen? Kijkt u dan nog eens bij onze tweedehands vergadertafels!

Alle tweedehands kantinetafels worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op iedere gebruikte kantinetafel nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Meer over tweedehands kantinetafels...Minder over tweedehands kantinetafels...

Ruim aanbod aan gebruikte kantinetafels
In ons magazijn hebben wij een ruim assortiment aan tweedehands tafels. Kies uit bekende merken als Ahrend, Kusch+Co, Artifort en Gispen. Bij BrixXo kunt u er van op aan dat we de juiste tweedehands tafel voor u hebben. U vindt bij ons tafels in alle soorten en maten; kies voor een vierkante, ronde of rechthoekige tafel. Design tafels hebben wij onder andere van het gerenommeerde merk Artifort. BrixXo heeft dus tweedehands tafels in allerlei verschillende prijscategorieën.

Tweedehands kantinetafels met twee jaar garantie
Bij BrixXo krijgt u standaard twee jaar garantie op uw tweedehands tafel. Het kan altijd voorkomen dat een gebruikte tafel technische problemen krijgt. Uw tafel zal in dit geval kosteloos gerepareerd worden, mits het probleem zich binnen de garantietermijn voordoet. Soms komt het voor dat het technische probleem niet opgelost kan worden. In dat geval zoeken we samen met u naar een passend alternatief.

Veilig betalen met iDeal, PayPal of Bankoverschrijving
Zoek de gewenste tafel op in onze webshop en betaal veilig met iDeal, PayPal of bankoverschrijving. We streven ernaar uw gebruikte tafel binnen 5 tot 10 werkdagen op het gewenste adres af te leveren. Zoals gezegd kunt u ons assortiment ook bekijken in onze showroom. U kunt het bedrag van de kantinetafel dan contant betalen of bij ons pinnen.