Tweedehands Vergadertafels

Een onmisbaar element in iedere vergaderruimte, maar een vergadertafel van een gerenommeerd merk is nieuw vaak een kostbare investering. Een tweedehands vergadertafel is daarom een voordelige oplossing, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw vergaderruimte.

Alle tweedehands vergadertafels worden grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op iedere gebruikte vergadertafel nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Meer over tweedehands vergadertafels...Minder over tweedehands vergadertafels...

Ruim aanbod aan gebruikte vergadertafels
Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten gebruikte vergadertafels. Bij BrixXo kunt u er dus van op aan dat we de juiste vergadertafel voor u hebben. Zo hebben we goedkope, simpele vergadertafels, maar regelmatig ook design tafels van bijvoorbeeld Vitra.

BrixXo heeft tweedehands vergadertafels van gerenommeerde merken als Ahrend, Lensvelt, Tecno en Gispen. Bent u op zoek naar een verstelbare tafel? Bekijk de specificaties van de vergadertafel of bekijk de productfoto’s van het product goed.

Vergadertafels tweedehands met twee jaar garantie
Het kan voorkomen dat een gebruikte tafel technische mankementen krijgt. Bij BrixXo krijgt u standaard twee jaar garantie op uw 2e hands vergadertafel.

We zullen uw vergadertafel trachten te repareren wanneer het probleem zich binnen de garantietermijn voordoet. Als repareren niet mogelijk is zoeken wij samen met u naar een passend alternatief. We streven er naar om dergelijke problemen in goed overleg met onze klanten op te lossen.

Veilig betalen met iDeal, PayPal of Bankoverschrijving
Bestellen en betalen is eenvoudig: voeg de gewenste vergadertafel toe aan uw winkelwagen en reken veilig af met iDEAL, PayPal of via een bankoverschrijving.

U kunt uw bestelling natuurlijk ook altijd af komen halen. In dat geval kunt u er ook nog voor kiezen om te pinnen bij afhalen.