Zitten | Tweedehands Zitmeubilair

Tweedehands zitmeubilair in verschillende uitvoeringen en stijlen. Van bureaustoel tot vergaderstoel en van kantinestoel tot fauteuil. Altijd scherp geprijsd, in welke prijsklasse u ook zoekt. BrixXo is een van Nederlands grootste aanbieders van tweedehands kantoorstoelen. Van zzp’er tot multinational: ze kiezen voor de service, kwaliteit en betaalbaarheid van BrixXo!

Ons tweedehands zitmeubilair wordt grondig technisch gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast krijgt u op al ons gebruikte zitmeubilair nog eens 2 jaar garantie op technische gebreken. U loopt dus geen risico. Tweedehands voor een fractie van de nieuwprijs, maar wél met de kwaliteitsgarantie van nieuw!


Tweedehands Bureaustoelen

Bureaustoelen >

Uitgangspunt voor iedere werkplek...

Tweedehands Bureaustoelen

Alle gebruikte bureaustoelen zoals ergonomische bureaustoelen, NPR bureaustoelen en directie bureaustoelen...


Bekijk alle tweedehands bureaustoelen


Tweedehands Vergaderstoelen

Vergaderstoelen >

Onmisbaar rond iedere (vergader)tafel...

Tweedehands Vergaderstoelen

Alle gebruikte vergaderstoelen waaronder vierpootsstoelen, sledestoelen, draaistoelen, verrijdbare vergaderfauteuils en directiestoelen...


Bekijk alle tweedehands vergaderstoelen


Tweedehands Kantinestoelen

Overige Stoelen >

Voor uiteenlopende toepassingen...

Tweedehands Overige Stoelen

Alle overige tweedehands stoelen zoals onder andere kantinestoelen, barkrukken en stapelbare stoelen...


Bekijk alle tweedehands overige stoelen


Tweedehands Banken en Fauteuils

Banken & Fauteuils >

Voor kantoor, lounge en wachtruimte...

Tweedehands Banken & Fauteuils

Zitbanken, fauteuils, poefen en krukken...


Bekijk alle tweedehands banken & fauteuils

1 tot 48 van 59

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 tot 48 van 59

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Meer over tweedehands zitmeubilair...Minder over tweedehands zitmeubilair...

Grote partijen gebruikt zitmeubilair
Een compleet kantoor inrichten met honderden werkplekken? Ook grote partijen gebruikt zitmeubilair vormen voor ons geen probleem. BrixXo heeft standaard meer dan 10.000 stuks gebruikte kantoormeubelen op voorraad. Ongetwijfeld zitten daar ook de gebruikte kantoorstoelen tussen die voldoen aan uw wensen. En mocht dat onverwacht niet zo zijn? Dan gaan we graag voor u op zoek naar een passende partij gebruikt zitmeubilair.

Twee jaar garantie op tweedehands zitmeubilair
Ons tweedehands zitmeubilair is natuurlijk technisch betrouwbaar en ergonomisch verantwoord. We werken namelijk voornamelijk met A-merken. Alle gebruikte stoelen worden streng gekeurd en eventueel gereconditioneerd voordat ze in de verkoop gaan. Om deze reden durven we onze hand in het vuur te steken voor de kwaliteit van ons tweedehands zitmeubilair. U krijgt daarom standaard 2 jaar garantie op technische gebreken!

Eenvoudig en veilig tweedehands stoelen kopen
U koopt snel en eenvoudig tweedehands stoelen voor uw bedrijf. Zoek de gewenste stoelen uit in onze webshop en betaal veilig via iDeal, PayPal of bankoverschrijving. We bezorgen uw bestelling razendsnel op de door u gewenste locatie. U kunt ook ons aanbod bekijken of afhalen in onze showroom in Nijkerk.

Wilt u een specifiek tweedehands zitmeubel bekijken? Laat het ons dan weten. Dan zorgen we dat het tweedehands zitmeubilair voor u klaar staat.